hits

God lørdagskveld ♥ Håper alle har det kjempe fint og nyter helgen sammen med deres kjære.

Opp i alt det daglige presset som er rundt oss hver eneste dag, tror jeg at mange av oss glemmer at vi skal være ungdom. Leve livet, oppleve verden, få være ung, gjøre som du selv vil og ikke tenke så mye. Selv tar jeg mye ansvar, bryr meg mye og er ekstremt følsom. Derfor er jeg så evig takknemlig for alle gode vennskap og ikke minst familiebånd som er kommet gjennom livet mitt. Jeg har mistet mange jeg er fryktelig glad i, de sårene kan aldri leges. Savnet vil alltid være her. Samtidig har jeg så mange flotte mennesker som er verdt å ta vare på, og jeg vet at dem som vil meg alt godt vil støtte meg hele veien. Ikke minst den fantastiske familien min som alltid kommer til å være glad på mine vegne. Det er en god følelse det.

Nå trenger jeg en lengre pause fra sosiale medier. Jeg trenger å fokusere på andre ting om dagen. Håper dere forstår <3
Hei fininger <3

Akkurat kommet hjem fra dagvakt omtrent. Har nemlig arbeidshelgen min nå, og skal også jobbe ekstra til helgen igjen. Anyway, har dusjet og nå prøver jeg å ordne meg litt. Kroppen og hodet er ikke helt med, så ting tar tid! Skal ut å spise og på kino med en god venninne. Vi skal se Pitch perfect 3 :-)

Bella hilser 😄
I går var jeg hos Heidi, som jobber på Nytorget Hårsenter i Kongsberg. Hun er dyktig, samtidig kan jeg skravle om alt og ingenting der jeg sitter. Godt å ha venner som ordner håret mitt, fordi da slipper man å være helt musestille.. Haha! Vært blondine i flere år, og følte håret ble mere og mere ødelagt for hver farge. Orket heller ikke tape extensions mere, det var bare slitsomt å ha på. Klar for det naturlige liksom, orker ikke så mye dill dall i hverdagen.

I hvertfall, veldig fornøyd med resultatet. Det har blitt veldig kult, er bare uvandt! Hva syntes dere? <3
Det er fåtall som vet alt jeg skal fortelle nå, og jeg håper at alle skjønner meg. Har vært hemmelighetsfull på flere punkter en liten stund nå, men det er bare fordi jeg har hatt så mye å ordne før jeg kan spre nyhetene til dere. Har jeg bestemt meg for noe, så skal jeg gjennomføre det. Når det er sagt, så gjør jeg dette for min egen del. Drømmen har alltid vært å flytte til et helt annet sted og starte på nytt. Derfor har valget blitt Telemark, nærmere bestemt Skien.

Jeg er så klar for alt livet har å by på, og ikke minst starte det livet jeg alltid har villet gjøre <3

Noen av dere som bor i Telemark?
God formiddag ❤ Nå skal jeg fikse meg og reise inn til byen. I morgen har jeg fri før arbeidshelg, så da håper jeg å komme i mål med videoene til dere. Har også mange spennende nyheter å dele 😍
God morgen ❤ Nå er det ikke lenge siden jeg kom hjem fra Telemark! Har hatt det så fint og koset meg veldig. Det har vært utfordrende kjøreforhold, valgte derfor å komme hjem tidligst mulig pga det. Nå ligger jeg og Bella i sofaen og skal lese gjennom spørsmålene deres og begynne å lage video del 1 og 2. Dere kan fortsatt sende inn spørsmål, men ikke etter kl 6 i kveld! :)

Klikk her for å sende inn spm
Hei mine fine og trofaste blogglesere <3

Tusen takk for alle koselige kommentarer, meldinger og klemmer som jeg har fått i etterkant av innlegget jeg postet i går. Det varmer at dere skjønner meg og at dere ikke spørr så mye rundt det. Vil selvfølgelig også at alle rundt meg skal ha det bra, men sosiale medier er ikke prioritert i første rekke og det skal det heller aldri bli. Tenker at alle må bli flinkere til å få med seg alle de fantastiske øyeblikkene og menneskene som er rundt oss hver dag.

Første gang på 22 år, har jeg startet å tenke på meg selv og mine behov. Kunne ikke brydd meg mindre om hva andre mener og tenker, det er jeg som skal ha det bra og det er mitt liv jeg skal fokusere på. Håper flere tenker sånn. Det er så viktig <3

Ønsker bare å minne dere på at dere må fortsette å sende inn spørsmål. Vil besvare spørsmålene på video om ca en uke fra nå av :)
Hei fininger ♥

Hverdagslige ting har vært en stor utfordring den siste tiden og sofaen/senga har vært mine nærmeste kandidater, faktisk over flere måneder. Venner, familie og andre ting har blitt nedpriortert fordi jeg knapt har klart å ta vare på meg selv. Nå som jeg har fått svar på alt og er en stor erfaring rikere, ønsker jeg selv å oppfordre alle der ute til å lytte til kroppen og ta symptomer på alvor hvis noe er galt over over lengre tid. Det er virkelig ikke gøy når du er i stormen og kjemper for din egen helse.

I morgen er det i hvertfall første arbeidsdag for min del i 2018. Gleder meg til å komme tilbake til hverdagslige rutiner. Nå ligger jeg i sengen og drikker smoothie som kveldsmat. Lader opp til en ny dag og det er tross alt lillelørdag i morgen <3
Hei fininger. Koselig å skrive til dere igjen <3

Beklager for elendig blogging fra min side. Formen har hindret meg i å orke noe som helst så jeg må bare skylde på den, altså. Bella tar det heldigvis ikke så tungt, for hun har ligget å koset seg i senga i (så å si) hele dag. Nok om det.. Har lagt merke til en del nye fjes her på bloggen, så jeg kjører på med en spørsmålsrunde! Kommer til å svare dere via video hvis det blir nok spørsmål. Endelig klart å forstå min kjære mac etter flere år, nemliiig.

Kjør på med alt du lurer på, så avsluttes denne om akkurat 1 uke fra og med NÅ :)
God kveld!

Føler vi alle må bli flinkere til å nyte øyeblikkene vi har utenom "rushet" som kommer i ukedagene. I hvertfall slik som jeg føler det selv. Være sammen med dem vi er glad i, oppleve nye ting og rett og slett nyte livet mye mere. Gi litt faen. I helgen har jeg nesten ikke vært på telefonen og sosiale medier, det i seg selv har vært som en drøm. Må innrømme at sosiale medier gjør mye med mennesker, og man kan fort bli blind av det. Vi må leve mere, i øyeblikkene og nyte dem. Ikke glemme hva som er rett foran oss. Følte meg egentlig veldig streng nå, men det er faktisk mye sannhet i det. Håper dere har hatt det kjempe fint <3

Har tatt noen bilder i helgen for å vise latskapen som har vært her i hjemmet:

Må bare skryte bittelitt av utsikten og den fine byen vår

Bella har tatt kvelden da og med det så ønsker vi dere en riktig god natt <3
Mitt største mål er å være lykkelig, men dette gjelder livet ut ikke bare i det nye året. Før vi går videre, så vil jeg takke alle de flotte menneskene jeg har i livet og for alle nye bekjentskap som er kommet gjennom årene. Vil oppfordre dere alle til å sette pris på det som er rett foran dere og å ikke glemme de små tingene når hverdagen er travel. Ta deg tid til mennesker du bryr deg om. Selv velger jeg å møte det nye året med et smil og et mål om å gjøre det nye året best mulig. Skal jobbe for å bli en bedre versjon av meg selv, men også ha en positiv tankegang uansett hva livet vil bringe. Jeg har satt meg noen store mål:

♥ Stå frem som et godt forbilde

♥ Åpen og ærlig med mine nærmeste

♥ Kjøpe leilighet eller hus det kommende året

♥ Reise masse og oppleve nye steder

♥ Starte å studere igjen

♥ Ikke haste sånn med å bli ferdig med samtalene, dette gjelder da familie og venner

♥ Fortsette å ta vare på Bella, og at hun skal ha det bra uansett hvor vi havner 

Har du noen mål her i livet? 
Hei!

Nå har jeg savnet dere! Hvordan går det med dere? 

Sitter liksom her å smiler for meg selv, fordi jeg har savnet bloggingen så. Dere husker kanskje ikke meg så godt? La meg hjelpe dere litt.. Har tidligere blogget under sandracb.blogg.no. Nå vil jeg bare spre nyheten om at jeg er tilbake i bloggverden. Grunnen til at jeg til slutt la ned bloggen, var fordi presset var for stort fra alle kanter. Kjære haters, sier farvel til alle dere som fortsatt holder på med det tullet. Håper dere får det bedre med deres selv i det nye året som nå er kommet. Nå er det nemlig på tid med en helt ny start, dere skal virkelig få bli kjent med hvem jeg er. Ingen filter, ingen hemmeligheter, mye morsomheter og mange meningsfulle tekster. Gleder meg til å vise dere alt!

I mellomtiden har jeg en utfordring til dere.. Spre glede, vis omsorg og vær greie mot hverandre ♥ 

Hehe, dette var det beste bilde jeg fikk til i dag. Håper dere liker oufitet mitt! :)


Sandra Calmeyer Bergan


Legg meg til som venn
Arkiv


· Januar 2018Kategorier


· Blogg · Helse og velvære · Personlige teksterSøk i bloggen
Linker


DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.