hits

Hei fininger <3

Akkurat kommet hjem fra dagvakt omtrent. Har nemlig arbeidshelgen min nå, og skal også jobbe ekstra til helgen igjen. Anyway, har dusjet og nå prøver jeg å ordne meg litt. Kroppen og hodet er ikke helt med, så ting tar tid! Skal ut å spise og på kino med en god venninne. Vi skal se Pitch perfect 3 :-)

Bella hilser 😄
God formiddag ❤ Nå skal jeg fikse meg og reise inn til byen. I morgen har jeg fri før arbeidshelg, så da håper jeg å komme i mål med videoene til dere. Har også mange spennende nyheter å dele 😍
God morgen ❤ Nå er det ikke lenge siden jeg kom hjem fra Telemark! Har hatt det så fint og koset meg veldig. Det har vært utfordrende kjøreforhold, valgte derfor å komme hjem tidligst mulig pga det. Nå ligger jeg og Bella i sofaen og skal lese gjennom spørsmålene deres og begynne å lage video del 1 og 2. Dere kan fortsatt sende inn spørsmål, men ikke etter kl 6 i kveld! :)

Klikk her for å sende inn spm


Sandra Calmeyer Bergan


Legg meg til som venn
Arkiv


· Januar 2018Kategorier


· Blogg · Helse og velvære · Personlige teksterSøk i bloggen
Linker


DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.